Nytt samarbeid mellom FKSK og Hunstad

Mandagens trening innledet et nytt samarbeid mellom FKSK og Hunstad G13 og G14.

En mann ved navn Ove møtte en mann ved navn Trond Richard og sammen ble de enige om å starte samarbeid mellom FKSK og Hunstad G13. Etter flere telefonsamtaler hektet de også på G14 og ble enige om å gjennomføre en fellestrening i Sparebank 1 Arena på Rognan mandag 1. april. Og det var ikke noe aprilspøk. En stor takk til Alessandro og Frank som villig flyttet treningene sine slik at vi kunne trene kl 1830 i stedet for kl 1700.

Treningen startet med felles oppvarming etter skadefri opplegget. I tillegg hadde Hunstad med seg noen fine øvelser som ble gjennomført med fem stasjoner. Keeperene fikk også en liten økt med egen keepertrening av Andreas fra Hunstad.

Etter oppvarming ble guttene delt inn i G13 og G14 hvor vi så delte inn i to lag pr årsklasse. Hver årsklasse spilte så innbyrdes kamp på halv bane i ca 25 min. Til slutt fikk hver årsklasse spille 10 min hver på hel bane.

Guttene virket veldig skjerpet og spent og innsatsen var på topp. Alle var enige om at det hadde vært en god og fin trening som fristet til gjentakelse.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift